Voimaannu Messut 2013, Seinäjoki


Seinäjoella järjestettiin keväällä 2013 jälleen jo perinteeksi muodostuneet Voimaannu Messut 16-17.3.2013, jotka toimivat kohtaamispaikkana luonnonmukaisten hoitojen, palveluiden ja tuotteiden käyttäjille sekä niiden tekijöille. Teemana oli luomuruoka, luonnonmukaiset hoidot, ekologisuus, kierrätys, luonnonkosmetiikka, henkisyys, voimistavat tulkinnat, hemmottelevat hoidot, inspiroivat luennot ja kehittävät workshopit.

Viisivuotisjuhlan kunniaksi oli molempina päivinä tarjolla runsaasti upeita ja mielenkiintoisia luentoja, joista sai uusia oivalluksia ja avaimia hyvinvointiin! Riitta-Marja Gauffin kertooi lauantaina Sydänälystä ja luomisvoimasta sekä Kirsti Järvensivu luonnonmukaisesta ihonhoidosta. Petra Sippola puhui mehuterapian terveysvaikutuksista ja Kari Kaipainen puhtaan ruoan merkityksestä. Sirkku Tampiolla oli varmasti mielenkiintoinen luennonaihe lauantain huipennukseksi eli mitkä ovat Henkisen kehittymisen avaimet? Päivän workshopeissa tarjolla oli Airi Ojan Entiset elämät esiin numerologian avulla ja Riitta-Marja Gauffinin Sydämen luomisvoimalla unelmat todeksi. Sunnuntaina pääsi kuuntelemaan Maya-astrologi Päivi Kaskimäen Maya-kalenterin päivityksiä sekä Ulla Niskasen Voimaeläimistä ja valoneläimistä kertovaa luentoa. Meedio Pirjo Lehmuston luento avasi kuulijoita siihen, miltä tuntuu nähdä näkymätön ja kuulla kuulumaton. Sunnuntaipäivä huipentui Kirsi Rannon luentoon Voimaannu Enkeli-ilossa. Päivän workshopit käsittelivät voimaeläimiä Ulla Niskasen ja Kinesiologiaa Sirkku Tampion johdolla.

Messuilla pääsi  kokeilemaan rentouttavia hoitoja kuten perinteistä jäsenkorjausta, Horstmanhoitoa, energiahoitoja ja Inkahoitoja. Tulkintoja oli mm. tarot-tulkintaa, maya-astrologiaa, numerologiaa, aurachakra-kuvauksia. Messuilla oli myynnissä laadukkaita tuotteita sekä ammatti-ihmiset kertomassa niiden käytöstä ja vaikutuksista. Messuilla oli myös tänä vuonna luomutuotteiden myyjiä, joten sieltä löytyi mm. spelttiä, pellavaleipää, pakurituotteita, hunajaa ja tulsiteetä. Perinteisesti messuvieras saattoi poiketa haukkaamassa pientä hiukopalaa luomukaffilassa, jossa tarjolla oli myös luomuvihannessosekeittoa. Messut toteutettiin jälleen talkoovoimin ja siitä suurkiitos kaikille!

 

   
 
Voimaannu Seinäjoki vuoden 2013 ohjelma sekä luennoitsijoiden esittelyt


LAUANTAIN LUENNOT 16.3.2013 (auditoriossa)

11:00-11:45 Riitta-Marja Gauffin: Sydänäly ja luomisvoima
12:45-13:30 Kirsti Järvensivu: Luonnon kaunis-luonnonmukainen ihonhoito
13:45-14:30 Petra Sippola: Terveyttä mehuterapiasta
14:45-15:30 Kari Kaipainen: Aitoa ruokaa ja puhtaita makuelämyksiä
15:45-16:30 Sirkku Tampio: Henkisen kehittymisen avaimet


LAUANTAIN WORKSHOPIT 16.3.2013 (kokoustilassa)

12:00-13:00 Airi Oja: Entiset elämät esiin numerologian avulla. Oviraha 5€. => järjestäjistä riippumattomista syistä, tämä workshop oli siirretty omin luvin Auditorioon, pahoittelemme tapahtunutta väärinkäsitystä ja sitä, että workshop jäi tämän vuoksi vain 30min. mittaiseksi.
14:00-15:00 Riitta-Marja Gauffin: SydänKartta – sydämen luomisvoimalla unelmat todeksi! Oviraha 10€


 
SUNNUNTAIN LUENNOT 17.3.2013 (auditoriossa)

11:00-11:45 Päivi Kaskimäki: Maya-kalenteri päivitykset - uuden kosmisen syklin käynnistyessä 
12:45-13:30 Ulla Niskanen: Voimaeläimet, valoneläimet, oppaina ja auttajina
13:45-14:30 Pirjo Lehmusto: Nähdä näkymätön, kuulla kuulumaton-mitä se on?
15:00-16:00 Kirsi Ranto: Voimaannu Enkeli-ilossa


 SUNNUNTAIN WORKSHOPIT 17.3.2013 (kokoustilassa)
12:00-13:00 Sirkku Tampio: Kuinka voit lihastestin avulla määrittää asioita, jotka aiheuttavat sinulle stressiä ja kuinka voit sitä lievittää? Oviraha 5€.
14:00-15:00 Ulla Niskanen: Yksisarviset, lohikäärmeet ja voimaeläimet - johdanto ja meditaatio, jossa vahvistat yhteydet omiin auttajiisi. Oviraha 5€.

 

LUENNOITSIJOIDEN ESITTELYT

RIITTA-MARJA GAUFFIN

 

Olen aikuiskouluttaja (KM) ja toiminut Elämän Reppu toiminimelläni vuodesta 2003 lähtien itsetuntemukseen, henkiseen kehitykseen ja kasvuun liittyvissä tehtävissä. Toimiini kuuluvat mm. kurssit, luennot, henkilökohtaiset konsultointi ja –keskustelupalvelut sekä kirjallisten tulkintojen tekeminen. Olen 2012 Nyt tiimissä järjestämässä konferensseja, matkoja ja muita tapahtumia myös Ilon Liekki ry:n jäsenenä. Elän elämääni myös enkeleiden kanssa ja olen tehnyt mm. Enkelin siiven kosketus - enkeliviestikortit ja opaskirjan työskentelemiseen enkelihierarkioiden edustajien kanssa.

Sydäntäni lähellä, innostukseni ja kiinnostukseni kohteina elämässäni ovat mm. sydämen luomisvoima ja sydänälykkyys. Enkelimaailma ja enkelilähettilästyö, henkisen kehityksen vaiheet ja prosessit - Mestareiden jalanjäljissä kulkeminen, sielun sopimus ja elämäntehtävä. Olen kiinnostunut myös tieteistä, taiteista, tietoisuuden ulottuvuuksista, henkisestä alkemiasta ja pyhästä geometriasta.

Luento: Sydänäly ja luomisvoima 
(lauantaina klo 11:00 – 11:45)

Sydänäly ja luomisvoima luennossani puhun luomisvoimamme tarkoituksesta ja merkityksestä elämässämme. Luomme oman todellisuutemme ja vaikutamme kaikkeen siihen, mitä elämässämme ilmenee. Luomisvoimamme sisältää suurenmoisia mahdollisuuksia ja myös haasteita. Luomisvoimamme kehittäminen on hyvin olennainen osa sielun sopimuksiamme ja keskeinen tekijä myös elämäntehtävässämme. Tuon luennossani esiin myös keskeisiä tekijöitä siihen, miten luomisvoimaa käytetään oman elämän luomistyössä:

Miten luon unelmani todeksi? 

Mikä estää meitä toteuttamasta unelmiamme?

Välineitä, ideoita ja ajatuksia oman luomisvoiman löytämiseksi ja kehittämiseksi.

Workshop:  SydänKartta – sydämen luomisvoimalla unelmat todeksi! (lauantaina klo 14:00-15:00).

Oviraha 10€.  


Luomisvoimaamme ja manifestointikykyjämme vauhdittamaan olen luonut uudenlaisen apuvälineen – SydänKartan, joka perustuu sydänälyymme ja tunteidemme voimaan unelmiemme toteutumiseksi.  Unelmamme ovat viestejä sielultamme ja todelliselta olemukseltamme. Unelmamme myös johdattavat meitä elämän tiellä ja elämäntehtävämme toteuttamista. 

Sydämellisesti tervetuloa mukaan luomaan oma unelmiesi SydänKartta!

Yhteystiedot
Riitta-Marja Gauffin
p. 040 5858 615
riitta-marja@elamanreppu.net
www.elamanreppu.net

 

KIRSTI JÄRVENSIVU

 


 
Olen Ikaalisissa toimivan Ekohoitola VitaRosan perustaja. Olen ekokosmetologi, diplomi refleksologi, diplomi fytoterapeutti sekä ammatinopettaja. Työurani alkujuuret ovat ruoan ja ravitsemuksen parissa ja viimeiset yli kymmenen vuotta olen saanut oppia ja työskennellä erityisesti luonnonmukaisen ruoan mielenkiintoisessa maailmassa. Tämän ruoan ja ravitsemuksen tien kautta olen oppinut myös ymmärtämään ravinnon vaikutuksen omaan terveyteen ja sitä kautta myös kauneuteen.

Kiinnostus ekologisuuteen,yrtteihin, itsensä hoitamiseen ja erilaisiin luontaishoitoihin on johtanut siihen, että olen vuosien mittaan opiskellut erilaisia hoitomenetelmiä. Näiden opiskelujen kautta oivallukseni ihmisen kokonaisvaltaisuudesta ja sen hoitamisesta on ollut valtava. Näin se täytyy olla - olemme jokainen oma kokonaisuutemme ja niin meitä täytyy myös hoitaa!

Kosmetologiopintojeni aikana oli päivän selvää, että suuntaan luonnonmukaiseen hoitamiseen sekä ekologisesti ja eettisesti kestävään yritystoimintaan. Siksi hoitolani on luonnollisen kauneuden ja hyvinvoinnin hoitohuone, jossa kaikki hoidot tehdään sertifioidulla luonnonkosmetiikalla tai omassa keittiössä valmistetuilla tuotteilla. Yritykseni kuuluu Luonnonlääketieteen keskusliittoon (LKL), Suomen ekokosmetolgiyhdistykseen, jossa toimin myös hallituksen jäsenenä sekä Green Care Finland – yhdistykseen, jossa toimin hallituksen varajäsenenä.

Luentohetkeni, Luonnon Kaunis, on näkemykseni luonnonmukaisesta ihonhoidosta, josta minulla on oma kohtaisia kokemuksia sekä runsaasti ilahduttavia asiakaskokemuksia. Luonnomukaisessa ihon ja kauneuden hoidossa yhdistyvät hyvän ravinnon, puhtaiden hoitotuotteiden ja jokaisen oma mielen maailma.Luennon aikana saat muutamia vinkkejä raaka-aineista ja yrteistä, joita käytetään ihoa vahvistavina ja hoitavina. Lisäksi kerron ihonhoitotavoista ja tuotteista, joidan avulla voit löytää oman kauneutesi ja erityisesti pitämään siitä hyvää huolta. Tervetuloa mukaan kuulemaan lisää – herätä sinäkin kauneutesi!

Lämmöllä,

Kirsti Järvensivu
p. 040 715 9295
ekohoitola.vitarosa@gmail.com
www.ekohoitolavitarosa.blogspot.fi
www.ekokosmetologit.fi

Kirsti pitää luennon lauantaina klo 12:45-13:30 
Luonnon kaunis-luonnonmukainen ihonhoito


PETRA SIPPOLAHei, olen Petra Sippola, mehuterapeutti. Olen opiskellut mehuterapiaa Englannissa, Jason Valen opissa. Toistaiseksi olen Suomen ainoa mehuterapeutti ja Pohjoismaissakin meitä on vain kaksi. Mehuterapia auttaa ihmisiä löytämään oikeat ravintoaineet itselleen ja näin auttaa omaa kehoa parantamaan sairauksia. Mehut auttavat kaikkeen, väsymykseen, ylipainoon, verenpaineeseen.. lista on loputon. Kiinnostuin aiheesta koska olen nuorempana ollut itse vihannesten ja hedelmien vihaaja mutta nyt suurin osa ravinnostani koostuu juuri näistä. Lisäksi uskon vakaasti Hippokrateen lauseeseen "Olkoon ruoka lääkkeesi ja lääke ruokasi". Lisää aiheesta voi lukea sivuiltani petrasippola.fi.

Ystävällisin terveisin,

PS Liikuntapalvelut Oy
Liikuntapalvelu Petra Sippola
Natural Juice Therapist Petra Sippola
Pohjankyröntie 107 as 3
61500 Isokyrö
Puh.
+358442582583
info@liikuntapalvelu.fi
petra@petrasippola.fi
www.liikuntapalvelu.fi
www.petrasippola.fi
FB: Zumba by Petra
FB: Petra Sippola, Natural Juice Therapist

Petra pitää luennon lauantaina klo 13:45-14:30:
Terveyttä mehuterapiasta.


KARI KAIPAINEN

 
 
 
 
Alkuvoimaa arkiruokailuun

Yhteys luontoon, alkuperäisyys ja aitous luovat parasta aikaa uudenlaista
perustaa ruokakulttuurillemme. Moni on havainnut omakohtaisesti, miten
suuri merkitys ruoan laadulla on hyvinvointiimme. Meidän täytyy löytää
itsemme ja oikeanlainen suhde ravintoon, jotta voisimme paremmin.

Ihmisen tapaan myös ravinnossa fyysisyys ja henkisyys ovat sama paketti,
joita ei voi erottaa toisistaan. Arkihenkinen ja järkevä suhtautuminen
ravintoon edistävät tasapainoista hyvinvointia ja terveyttä.

Ajatuksemme, asenteemme ja tuotantotapamme vaikuttavat myös ruoan makuun.
Rakkaudella valmistettuun ruokaan välittyy aina positiivinen lisämauste.
Kun taas syömme, ruoka kannattaa pureskella rauhallisesti, hyvien
ajatusten kera, niin se imeytyy paremmin kehomme tarpeisiin. Ja kun olemme
ruokailutilanteessa läsnä hetkessä, saamme ruoasta enemmän voimaa. Tällä
on suotuisa vaikutus kehomme kaikkiin toimintoihin.

Alkuperäiset ravintokasvit ovat tiiviimpää ravintoa, joten syötävän ruoan
määrä vähenee, kun saamme nopeammin kylläisyyden tunteen. Samalla
solutasomme pystyy käyttämään ravintoaineet paremmin hyväkseen
kuluttamatta liikaa kehon omaa energiaa ja lämpöä ruoansulatuksessa.
Kaikki ravinto, joka on luonnossa geneettisesti alkuperäisessä muodossa,
toimii parhaiten myös ihmisten kannalta. Myös ekologisuus on
sisäänrakennettuna luonnon omissa järjestelmissä, joten tältäkin kannalta
palaaminen alkujuurille on viisasta ja luonnollista.

Ravinto toimii myös maukkaana väylänä henkiseen kasvuun. Kun kuuntelemme
omaa kehoamme, voimme paremmin ja löydämme juuri itsellemme oikeat
raaka-aineet hyvinvointiin ja omien luovien voimavarojemme löytämiseen.

Ystävällisin terveisin,

Kari Kaipainen
0500 412 731
kari.kaipainen@sunspelt.fi
www.sunspelt.fi

Kari pitää luennon lauantaina klo 14:45-15:30 
Aitoa ruokaa ja puhtaita makuelämyksiä
 
 

SIRKKU TAMPIOOlen oululainen diplomikinesiologi, Touch for Health- ja Wellness-kinesiologian kouluttaja ja ohjaan myös Henkisen kasvun kinesiologian kursseja. Olen myös ReikiMaster. Vuodesta 2004 lähtien olen opiskellut tanskalaisen henkisen opettajan Asger Lorentsenin (1947-2012) koulutuksissa. Olen opettanut 7 säteeseen pohjautuvia lyhytkursseja ja v:sta 2009 lähtien olen toiminut Kultaisen Akatemian mysteerikouluryhmien ohjaajana Oulussa.

Kultaisen Akatemian mysteerikoulu

Kultaisen Akatemian mysteerikoulu on perustettu tukemaan henkisesti suuntautuneita ihmisiä heidän kehityksessään ja henkisessä koulutuksessaan. Kultainen Akatemia on kansainvälinen uuden ajan esoteerinen koulu, joka opettaa syvällistä esoteeristä viisautta käytännönläheisellä tavalla. Opetus jakaantuu seitsemään tasoon, joista jokainen taso sisältää 4 vkl ja jokainen viikonloppu käsittelee 11 aihekokonaisuutta. Opetus sisältää luentoja, keskustelua, meditaatioita ja harjoituksia. Kurssiviikonloppujen välillä opiskelija harjoittelee ohjattujen meditaatioiden avulla. Luennoista opiskelija saa aihetiivistelmät jokaiselta viikonlopulta.

Kultaisen Akatemian perusti tanskalainen henkinen opettaja Asger Lorentsen (1947-2012) yhdessä Den Gyldne Cirkel-keskuksensa ryhmän kanssa korkeammilta tasoilta saamansa inspiraation pohjalta. Kultainen Akatemia aloitti toimintansa Tanskassa ja muissa pohjoismaissa v. 2009.
www.kultainenmysteerikoulu.com
www.thegoldenacademy.com

Diplomikinesiologi

Diplomikinesiologi on luontaisterapian ammattilainen, joka tarkastelee ihmistä energeettisenä kokonaisuutena. Fyysinen keho, tunteet, ajatukset ja ympäristö vaikuttavat toisiinsa energiatasolla. Energiavirtauksen kulku voidaan tarkistaa lihaspalautteen avulla.  Energian esteetön virtaus on hyvinvoinnin ehto.

Kinesiologinen tavoitteen määrittely ja lihaspalaute ovat kommunikointimenetelmiä, joiden päämääränä on auttaa ihmistä oivaltamaan ja kohtaamaan omat tarpeensa kaikilla tasoilla. Keho ilmaiseen lihaspalautteen avulla mahdolliset energiatukokset, jotka estävät henkilöä tavoitteen saavuttamisessa.
Diplomikinesiologi aktivoi tarvittaessa henkilön energiavirran kiertoa niillä menetelmillä, jotka ihmisen keho ja mieli valitsee lihastestauksen perusteella. Ne voivat olla fyysisiä, fysiologisia, tunteisiin ja ajatuksiin liittyviä menetelmiä. Ne voivat liittyä myös henkisiin tarpeisiin, kuten rauhan, rakkauden, ilon tai itsetuntemuksen lisääminen esim. chakratasapainotuksen avulla.

Esittelypöydälläni on myynnissä Asger Lorentsenin kirjoja sekä meditaatiocdtä, joita kustantaa Aurinko-Maa yhdistys. Kerron myös yhdistyksen toiminnasta ja koulutuksista, mm.Kultaisesta Akatemiasta. Esittelen myös kinesiologiaa ja siihen liittyviä koulutuksia. Mahdollisuuksien mukaan voin tehdä lyhyitä lihastestaus- ja tasapainotusesittelyjä.

Sirkun luento lauantaina klo 15:45-16:30 
Henkisen kehittymisen avaimet – luento ja ohjattu meditaatio

Sirkun workshop sunnuntaina klo 12:00-13:00
Kinesiologiasta: Kuinka voit lihastestsin avulla määrittää asioita, jotka aiheuttavat sinulle stressiä ja kuinka voit sitä lievittää? Oviraha 5€.

 

AIRI OJA


Olen ollut kiinnostunut henkisistä asioista aina, mutta käytännöllisempään suuntaan tämä into lähti vuonna 1992, jolloin sairastuin vakavasti ja elämän ja kuoleman kysymykset tulivat omakohtaisesti eteen. Tunsin, että tehtäväni on yrittää etsiä syvällisiä vastauksia ihmisen elämän tarkoituksesta ja että voisin kertoa siitä myös muille. En silloin tiennyt, mitä voisin tehdä, mutta ajan mittaan löysin asioita, joista olin todella kiinnostunut ja joita halusin oppia. Unien tulkinnan myötä opin ymmärtämään symboliikkaa ja sen kautta tarot-kortit avautuivat sekä numerologiasta tuli "lempilapseni".

Kaikki nämä kolme osa-aluetta avasivat silmät näkemään enemmän ja pikkuhiljaa, kun olen näiden välineiden kanssa tehnyt töitä, intuitiivisuus on myös vahvistunut ja monenlaisia kokemuksia on tullut vastaan tulkintoja tehdessä. Nykyisin teen työkseni näitä tulkintoja, pidän kursseja ja luentoja em. aiheista. Haluan tehdä tästä jokaisen tavoitettavissa olevaa asiaa, enkä niinkään korosta mystisyyttä. Mielestäni tämä on tapa katsoa omaan itseensä ja siihen kehitykseen, jonka alainen jokainen ihminen on täällä elämässä.

Numerologia paljastaa elämänsuunnitelman, jota tutkiessa voi ymmärtää asioiden syvällisemmän puolen ja tarkoituksen omiin kokemuksiin ja koettelemuksiin. Koska numerologia perustuu jälleensyntymän ajatukseen, on nähtävissä myöskin opetuksia, jotka juontuvat entisten elämien virheistä, ja kun näistä tulee tietoiseksi, on helpompi nähdä tämänkertaisen elämän tapahtumat tarkoituksellisessa valossa.

Unien kautta voi oppia tuntemaan itseään ja sisäistä puoltaan, kun tulkitsee unia symboliikan kautta. Siinä pätevät tietyt säännöt, jotka tuntien voi hyväksyä omat tunteensa eri elämäntilanteissa. Tarot-korttien avulla voi saada vinkkejä oikeasta suunnasta, kun on tekemässä elämänsä valintoja ja niiden kautta voi katsoa juuri tämän hetken ongelmiin. Ne myös ennustelevat tulevaa ja voivat kertoa tarkkaankin, mitä tuleman pitää.Airin yhteystiedot:
Airi Oja
Numerologian, tarot-korttien ja unien tulkinnat. Kurssit ja luennot.
Kannus
puh: 040-7622 099
Sähköposti: numen(at)airioja.fi
Kotisivut: www.airioja.fi
Airin workshop lauantaina klo 12:00-13:00
"Entiset elämät esiin numerologian avulla". Oviraha 5€.

PÄIVI KASKIMÄKI
 

  

Luento sunnuntaina klo 11:00-11:45 
Maya-kalenteri päivitykset - uuden kosmisen syklin käynnistyessä.

- Infoa ja kokemuksia kulumassa olevan energian laadusta ja vaikutuksista meissä ja planeetallamme.
- Luennollani kerron maya-kalenterin taustoista ja käytöstä.
- Millaisen galaktisen energian vaikutuspiiriin olemme nyt 2013 vuonna, tässä hetkessä, tulleet.
- Miltä tämä tuntuu ja mitä se saa aikaan elämässämme ja fyysisessä sekä psyykkisessä   olemuksessamme.
- Miltä tuntuu syntyä uuteen kosmiseen tietoisuuteen, yksilönä, maailmamme uudistuessa vinhaa vauhtia.

Olen tutkinut Maya-kalenteri Tzolkinia toistakymmentä vuotta. Tämä aikamatriisi on opettanut minulle paljon. Tzolkinin havainnointi on uudistanut ja säätänyt tietoisuuttani kaikkina näinä vuosina. Sen avulla olen säätynyt uudistuvaan ja nopeutuvaan aikaan, henkilökohtaisen elämän muutoksiin ja tapahtumiin. Olen saanut kokemuksen laajemmasta, galaktisesta perspektiivistä ja pystynyt ymmärtämään oman elämän tapahtumia paremmin. Mayat olivat syklisen ajan mestareita, jotka ymmärsivät että maapallomme on tuleva suuren syklin taitteeseen vuoden 2012 - 2013 aikana. Nyt tämä hetki on käsillä! Nopeutuva aika on saanut suuria muutoksia aikaan, niin meissä ihmisissä, kuin myös planeetallamme. Tuntuu siltä että olemme tässä ja nyt ennennäkemättömien mahdollisuuksien äärellä. Työskentelen selvänäkijänä ja maya-astrologina. Asun Tampereella ja käyn täältä käsin eri kaupungeissa, pitämässä luentoja ja tulkintapäiviä. 
Vedän henkisenkasvun kursseja, maya-kalenteri kursseja, kirjoitan artikkeleita sekä pidän luentoja ja esitelmiä. Olen Ilonliekki ry:n hallituksessa, järjestäen Ilonliekki Festival tapahtumia ja 2013 NYT-konferensseja.
Maya-koodit: 
Galaktinen allekirjoitukseni on KIN 69, Punainen Itsevallisteva Kuu
Voimamerkkini on KIN 211, Sininen Sähköinen Apina

Astrologiset ja Gregoriaaniset koodit:
Astrologisesti olen Skorpiooni, nousumerkki Neitsyt, kuu Vesimiehessä ja Pluto askendentilla.
Olen syntynyt perjantaina 13.11.1964, huoneessa no. 13. klo. 01:10

Voimaannu messuilla teen henkilökohtaisia selvänäkö ja maya-astrologisia katselmuksia. Ajanvaraus etukäteen minulta, tai paikanpäällä ajanvarauslistaan osastollani.

P. 040-500 005
www.2012nyt.net


ULLA NISKANENLuento sunnuntaina klo 12:45-13:30
Voimaeläimet, valoneläimet, oppaina ja auttajina

Meillä kaikilla on runsaasti valon auttajia, enkeleitä, oppaita,elementaaleja, mestareita, ja myös eläinauttajia. Valon eläimet voivat olla oppainamme jonkun jakson tai koko elämämme, tuoda tärkeää viestiä tai toimia muuten apunamme. Voimme saada energiatasolla heiltä tukea, voimaa, ohjausta ja neuvoja. Luennolla käsittelemme voimaeläimiä, totemieläimiä, eläinoppaita ja viestintuojia sekä eri tapoja, joilla eläimet voivat auttaa meitä, miten he voivat ilmestyä meille ja minkä vuoksi. Puhumme myös siitä miten me voimme auttaa tämän maailman eläimiä.

Jo vuosia ympärilläni on pyörinyt vaihtuva joukko valon eläimiä. Monen suomalaisen totemieläin karhu on myös minun elämässäni, muita auttajia ovat mm. leijona, kotka, jänis, orava ja elementaaleista lohikäärme ja enkelimaailmasta yksisarviset. Eläinauttajat tuovat viestejä asioista,mihin pitää kiinnittää huomiota, kertovat tulevista tapahtumista ja antavat voimansa ja energiansa avuksi, kun tarvitsen niitä. Jokaiselle meille on saatavilla todella paljon rakkautta ja apua, ja valon eläimet ovat siinä isona osana.


Olen Diana Cooper Schoolin opettaja ja koulun ainoa masteropettaja Pohjoismaissa, luovuuden ja henkisen tien opettaja, kanavoija, parantaja, reikimaster ja fengshuikonsultti. Pidän kursseja eri puolilla Suomea henkisistä aiheista, kanavoinnit ja hoidot etänä tai Jyväskylässä ja kurssipaikkakunnilla sopimuksen mukaan. Diana Cooper Schoolin koulutukset suomeksi löytyvät netistä.

Workshop sunnuntaina klo 14:00-15:00 Yksisarviset, lohikäärmeet ja voimaeläimet - johdanto ja meditaatio, jossa vahvistat yhteydet omiin auttajiisi. Oviraha 5€.

Lyhyellä johdantoluennolla saat pohjatietoa mahtavista yksisarvisista, luovuutta ja riemua loistavista lohikäärmeistä ja voimaeläimistä, joita jokaisen elämässä on. Meditaatiossa jokainen pääsee tapaamaan monia omia auttajiaan ja pyytämään apua tai neuvoja omiin asioihinsa, ja saa myös yhteydet vahvistettua tulevaisuutta varten. Yhteystiedot:
Ulla Niskanen

040 417 6782
www.seitsemastoista.com
ulla@seitsemastoista.com


PIRJO LEHMUSTO


Luento sunnuntaina klo 13:45-14:30 Nähdä näkymätön, kuulla kuulumaton – mitä se on?  Esitelmä yliaistisista kyvyistä ja niiden kehittymisestä.

Kysymys on asiasta, joka on liittynyt erottamattomasti meidän ”kävelevien kädellisten lajin” elämään enemmän tai vähemmän. Kysymys on yliaistisista kyvyistä, joita on haluttu tai torjuttu riippuen kulloisestakin historiallisesta tilanteesta ja asenneilmastosta, kulttuurista. Tänä päivänä ilmapiiri on varsin avoin ja salliva. Suorastaan utelias: selvänäkijät, meediot ja taikurit esiintyvät television eri kanavilla ja lehtien palstoilla. Tavanomaisiin television hömppäsarjoihinkin upotetaan ”mystistä ulottuvuutta”.. Lisäksi henkistä kasvua ja kehittymistä, astrologiaa, ufologiaa, vaihtoehtoisia hoitoja jne. käsittelevää kirjallisuutta ilmestyy vuosittain suuri määrä jopa kotimaisilla kielillä. Meillä on mistä valita. Yksi aukko kuitenkin on.

Monet meistä kokevat outoja asioita itsessään, läheisissään ja lähellään – ja etsivät vastausta kokemaansa. Onko tämä totta? Olenko terve? Mistä on kysymys? Harvassa ovat ne kirjat (ylipäätään millään kielellä), joista he voisivat löytää selityksen oudoille henkisille (ja mahdollisesti myös kehollisille) kokemuksilleen. Katolisen papin, Johannes Greberin kirja ”Der Verkehr mit der Geister Welt” (1932) on yksi tärkeimmistä. Helmi Krohn suomensi teoksen ja se ilmestyi nimellä ”Yhteydessä henkimaailman kanssa” Suomen spiritualistisen seuran kustantamana. Kalevi Riikosen kirjassa ”Universaalista opetusta kosmoksesta”, osa I, käsitellään jonkin verran yliaististen kykyjen kehittymiseen liittyviä asioita. Tapion Kaitaharju kertoo kirjassaan ”Parantava voima” avoimesti omasta kehitystiestään ja siihen liittyvistä henkimaailman toimenpiteistä henkisiä kykyjä avattaessa.
Omalla kohdallani rakkaudellinen henkimaailma käynnisti 1979 intensiivisen henkisen koulutuksen ja erilaisten yliaististen kykyjen kehittämisen. Olin opiskellut yliopistossa myös psykologiaa mutta siitä ei ollut minulle hyötyä etsiessäni vastausta kokemuksilleni. Testasin monella tavoin yliopistotietoutta ja maalaisjärkeä käyttäen mitä minulle oli tapahtumassa. Yläkerta järjesti tielleni pari henkilöä, jotka olivat perillä asioista. Sain heiltä korvaamatonta apua alkuvuosina. He olivat taivaan lahja minulle.

Henkinen kehitys ja henkiset / yliaistiset kyvyt liittyvät monin tavoin toisiinsa. Ne eivät kuitenkaan ole synonyymejä. Esitelmän tarkoitus on kuvata mitä nämä ns. yliaistiset kyvyt ovat, kuinka ne ilmenevät ja kuinka ne kehittyvät … tai kuinka niitä kehitetään. Esitelmä perustuu valtaosaltaan henkilökohtaiseen, yli 30 vuotta kestäneeseen, vuorovaikutukseen henkisen tason entiteettien kanssa. Näihin vuosiin on sisältynyt parapsykologisissa tai henkisen kasvun yhdistyksissä pidettyjä esitelmiä monenlaisista henkisistä asioista, julkisia meediotilaisuuksia, yksityisistuntoja, lyhytkursseja, kehityspiirin pitämistä. Myös kaikki nämä esiintymiset ja ihmisten kohtaamiset ovat rikastuttaneet ja avartaneet näköpiiriä. Vielä on matkaa edessä mutta nyt ollaan näillä eväillä. Yrittänyttä ei laiteta, kuten sanotaan. Nähdään!
Pirjo Lehmusto
Minut saa parhaiten kiinni puhelimella!
Puh: 050-3012 105
 

KIRSI RANTO
 
Kirsi pitää sunnuntaina messujen päätösluennon klo 15:00-16:00 Voimaannu enkeli-ilossa.
 
* * *
~ Enkelimeditaatio
~ Avaimia sydämenpolulle astumiseen
~ Ilon ja rakkauden täyteinen henkisyys enkeleiden kanssa
~ Vuoden 2013 energiat itsetuntemuksen työkaluina
 
Elämme mielenkiintoisia aikoja juuri nyt! Meillä on mahdollisuus kurottautua täyteen
mittaamme, löytää omat voimavaramme ja herkkyytemme, ja tulla tietoiseksi omasta
olemuksestamme osana koko universumia enkelten lempeässä ohjauksessa.
Oma loppuunpalamiseni vuonna 2004 aukaisi minut enkelten läsnäololle, ja siitä lähtien
olen saanut työskennellä heidän kanssaan läheisesti ja ammentaa universaalista
opastusta omalla sielunmatkallani. Keväällä 2010 aloin pitämään enkeli-iltoja kotonani, ja
tänä päivänä saankin kiertää ympäri Suomea välittämässä enkelten toivoa tuovia viestejä
kanssaihmisilleni niin enkeli-iltojen, luentojen kuin soolokonserttienikin välityksellä.
 
Nähdään messuilla! Sydäniloa!
 
ranto.kirsi@gmail.com
www.kirsiranto.fi
www.ammandeepthi.blogspot.com
www.hoivadeepthi.blogspot.com

 


 

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti